Handgemaakte producten op maat.

Een leuk geschenkje, om te geven of te krijgen!


De meeste artikelen zijn niet op voorraad,
hierdoor voorzie ik een
levertermijn van max. 3 weken, dank voor je begrip.
(anders staat dit vermeld),


Zo ga ik steeds voor een persoonlijk en unieke aanpak!

Steeds opnieuw persoonlijke en een unieke stuks!

Met welke stoffen werk ik?

Deze waffle katoen is een super hippe stof met een hele fijne wafel structuur met een goed rekbaar vermogen. Dit zorgt voor veel draagcomfort en is erg vriendelijk voor de babyhuid.

Prachtige kwaliteit double gauze/ tetra met linnenstructuur. Deze stof is heel zacht en soepel en heeft een mooie natuurlijke look door de linnenstructuur. Neemt goed vocht op en droogt snel. 

Tricot, rekbaar. Ideaal voor een trui, dekentjes,..  Deze stof heeft het Oeko-Tex® label. Dit geeft aan dat de stof voldoet aan streng sociaal ecologische eisen. Met dit label weet je zeker dat er geen schadelijke stoffen aan toegevoegd zijn.

De allerzachtste dubbelzijdige fleece op de markt! Deze knuffelachtige fleece is gemaakt van 100% polyester en is dus lekker warm. 

Double gauze/ tetra. Deze stof is GOTS gecertificeerd. GOTS (Global Organic Textile Standard) is een internationaal keurmerk dat beoordeelt of textiel milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd is 

Katoen, afkomstig van de katoenplant is een natuurlijke vezel. Veelal vertoont de stof een duidelijke draadrichting en weving. De voornaamste eigenschappen van katoen zijn dat de stof goed absorberend is .

Bedrukte katoen, afkomstig van de katoenplant is een natuurlijke vezel. Veelal vertoont de stof een duidelijke draadrichting en weving. De voornaamste eigenschappen van katoen zijn dat de stof goed absorberend is . 

Deze stofjes komen in aanmerking voor het maken van baby- artikelen. Zoals een dekentje, pamperzakje, vlaggenlijn,.. Vraag meer info over de keuze van de stof, en kleur via mail, gsm of facebook.